Birthday boy
Sunday, May 29, 2016 | 10:36 AM | 0 weird people


Assalamualaikum. Hari ni terase free je sebab kat office x de kerja nak buat.  Ambil jelaa peluang nak update blog. yehyehyeh!

Btw,  nak wish HAPPY BIRTHDAY to my hencek boyepren tersayang..dah tuo dah hengko haaa. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki , sentiasa jadi anak yang baik dan mohon cepat masuk meminang. Haha. 



Bila dah umur meningkat ni laa orang sekeliling sibuk duk tanya bila nak kahwin. Kadang2 serabut pun ade. Orang x tahu dan x kan pernah tahu yang kita pun ade matlamat lain sebelum nak ke alam perkahwinan. Bagi aku, aku ade impian aku sendiri. Boyfriend aku pun ada matlamat dia sendiri.

Biar la kami sama-sama usaha,inshaAllah ada jodoh, ada rezeki,dipermudahkan urusan, sampai la masa nya nanti.Kita hanya merancang, Allah yang menentukan. Aminnn. Ehhh, cakap pasal birthday ke kahwin ni? haha. Last, i love u hencek! kbaii!





Assalamualaikum. Hii, i drink mocha and i have mustache and who's care?


CURRENTLY : 8 mochalicious 
Semoga keluargaku dibawah lindunganNya sentiasa.


Home
LordLand
si cinonet bersama eyebags besar kedabak | 149cm || 37kg |

"

"